Formulier Stichtingen

Dit is een formulier waarbij u uw stichting onder de aandacht van het bestuur kan brengen. Zoals gemeld kunnen giften uitsluitend door verenigingen worden aangevraagd. Het bestuur kan echter zelfstandig bepalen om ook aan een stichting een gift te verstrekken.
Uitsluitend in te zenden door een in Krimpen aan den IJssel gevestigde Stichting met een openbare algemene grondslag!
Uitsluitend in te vullen door één van de in de statuten vermeld bestuurslid, die in deze de contactpersoon is.
Vul de naam van de stichting in.

Vul de contactpersoon in.

Vermeld het e-mailadres.

Ongeldige invoer

Upload de stichtingsstatuten!

Geef aan wat uw stichting doet.

Vermeld hieronder dat u akkoord bent dat Stichting Het Verenigingsgebouw (mijn) gegevens verzamelt inzake en ten behoeve van de door Stichting Het Verenigingsgebouw georganiseerde aanvragen voor Giften. ( Disclaimer: Stichting Het Verenigingsgebouw zal nooit (uw) gegevens verstrekken aan derden )
Verplichte checkbox (GDPR)